Hieronder enkele voorbeelden van het posten op evenementen en/of inhuur van diverse bedrijven/stichtingen.

September 2020: vanwege de huidige coronamaatregelen, zijn er geen evenementen. Ik heb me nu verhuurd aan een organisatie, die bezoekers/personeel bij binnenkomst controleert of hij/zij koorts heeft, of verkoudsheidsklachten. Voor een andere organisatie sta ik geregeld bij beurzen/evenementen om ook daar de bezoekers te vragen naar klachten, en eventueel EHBO- te verlenen.

In oktober 2019 heeft Allinpreventie mij benaderd om 4 nachten te assisteren bij een dansevenement in het Postillion Hotel in Dordrecht. Samen met de beveiliging en 2e EHBO hebben we gezorgd voor een veilig evenement. Het aantal bezoeker variërende deze avonden tussen de 150-800.

In september 2019 een aantal keer met de brandweer Stolwijk geoefend, en op 21 september deelgenomen aan de brandweervaardigheidstoets. Bij deze setting was ik verpleegkundige van de ambulancedienst. Het samenwerken met de 9 verschillende korpsen leverde een hoop “nieuwe” ervaringen op en een perfecte samenwerking.

Namens het zwembad in Stolwijk werd de EHBO-vereniging gevraagd deel te nemen aan de ontruimingsoefening. Wij waren voor het no-play gedeelte, maar werden uiteindelijk gevraagd tevens als ambulanciers op te treden.

Sinds 2017 ben ik de vaste Hoofd-EHBO-er bij de band Trinity. Zij toeren in de maand december door het hele land. Naast het posten, waarbij observeren en signaleren het belangrijkste is, doe ik  ook andere hand en spandiensten , denk aan assisteren bij het regelen van het verkeer. De kerstconcerten waarbij ik assisteer zijn in paarden-maneges. Het aantal bezoekers is tussen de 700-1000 mensen per concert. In augustus 2020, was ik de enige EHBO-er tijdens het kloosterweekend. Vanaf vrijdag tot zondag “wacht” dienst gehad.

Bij de Local Heroes Obstacle run in Stolwijk ben ik enkele edities aanwezig geweest namens de EHBO vereniging(2013-2018). In 2018 was hiervan de laatste editie. Als aanspreekpunt coördineerde ik de aanwezige EHBO-ers en verzorgde de deelnemers die dit nodig hadden.