Ik ben Marjolein Kamer (1977) en sinds 2003 een fanatieke EHBO-er. Getrouwd met Siebe en moeder van 3 jongens.

Al vele jaren actief als EHBO-er te vinden op diverse evenementen. Van braderie├źn, sportactiviteiten, beurzen, tv/filmopnames en muziekevenementen.

Instructeur

In 2022 begonnen met de opleiding tot instructeur EHBO (bhv), sinds januari 2023 gecertificeerd instructeur. Sinds november 2022 ben ik geregistreerd BLS en PBLS instructeur bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Ook geef al sinds 2017 Jeugd-EHBO op de basisschool in mijn woonplaats.

Mijn enthousiasme probeer ik tijdens evenementen te laten blijken, maar ook zeker tijdens de lessen.

Gastlessen, workshops behoren ook tot de mogelijkheden. Deze worden oa aangevraagd voor ouders waarvan de kinderen op kinderdagverblijf, peuter-bassisschool zitten. Maar ook voor de statushouders verzorg ik workshops.

EHBO

Naast het diploma van het Oranje Kruis, met de aantekening Kinder EHBO, Reanimatie heb ik de opleiding evenementenhulpverlening CAT2 gevolgd bij NIKTA (met o.a. aantekening drugs & alcohol en teamleider). Zodat ook bedrijven die evenementenveldnormzorg onderschrijven mij in kunnen huren.

Wanneer er meerdere EHBO-ers/zorgverleners nodig zijn op een evenementen, mocht dat meer zijn dan twee personen, dan kan kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden zijn. Indien nodig zal ik je in contact brengen met zorgaanbieders in de evenementenhulpverlening. Ik werk met meerdere organisaties samen er zal vast een geschikte partner tussen zitten.

Bij evenementen maak ik ook graag praatjes met de bezoekers en laat zo zien, dat ik er niet alleen ben voor een verwonding, maar ook voor een luisterend oor, wat soms ook nodig is.